Musluk (Faucet) Sitesi Nedir?









Musluk (faucet) sitesi/siteleri nedir?

Musluk siteleri size her captcha çözmeniz ve genellikle en az bir reklama tıklamanız sonucunda küçük miktarlarda sanal (kripto) para veren sitelerdir. Sanal paralar genellikle internet alışverişlerinde kullanılır. Ancak bazı şirketler ve özel kurumlarda bir çok sanal parayı kullanmaktadır. Yani bu paralar gerçek paradır. Bir şeyler alıp satmanıza yarar.

Musluk siteleri belli süreler içinde tıklama yaparak size genellikle bir kuruştan az değere sahip sanal paralar verir. yani bu musluklar sonuna kadar açık değil sadece avucunuzu doldurursunuz. Ancak küçükte olsa torunlara bir miktar para bırakayım diyorsanız bu paralar tam sizin paranız. İleride gelişeceğini düşündüğüm bu para birimleri en düşüğünün bile bir kaç kat artacağına inanmaktayım. Bu paralar her birinden bir kaç kuruş cüzdanınıza koymakta yarar var. Aynı zamanda şunu da söylemeliyim musluk sitelerinde genelde pool sitelerinde sadece pc'niz ile yaptığınız mining'den daha çok sanal para kazanırsınız. Yani bu işlere merakınız varsa ve sadece pc ile bu işi yapmayı düşünüyorsanız mining'den çok musluk siteleri sizin daha yararınıza olur. Tabi gerekli ekipmanınız var ise mining yapmanız daha mantıklıdır.

"Peki musluk sitelerinden ne kadar kazanırım kardeşim" diyorsanız. Günlük en fazla 1 lira toplarsınız. O da uğraşırsanız. Bitcoin veren siteler diğerlerine göre daha fazla miktar para verir fakat en çok yalancı site bitcoin içerisindedir. Yani pek çoğundan para alamazsınız.  Benim tavsiyem ise daha önce dediğim gibi bir kaç sanal paradan bir kaç kuruşluk biriktirin giriş bilgilerinizi ise bi yere koyup torunların açacağı zamana kadar bekletin. Yoksa şu an için bu sitelerden aldığınız paranın neredeyse hiçbir değeri yok ve sadece boşuna zaman kaybı. Tabi şöyle bir şey diyebilirsiniz "benim 5$ a ihtiyacım var, onu toplayıp bırakıcam." blogda bitcoin, litecoin, dogecoin, dash musluk siteleri yazılı sizin için en iyilerini de belirttim. Para vermeyenler, çok para verenler hep yazılı sizi oralara beklerim. Hepinize iyi günler...

Yorum Gönder